ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА НА ЦВЕТЯ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ЦВЕТЯ АНЖЕЛИ

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в онлайн магазин за цветя и букети www.flowers-angely.com.
С използването на онлайн магазин за цветя и букети www.flowers-angely.com. Вие приемате и сте съгласни с тези условия.

 14 -ТИ ФЕВРУАРИ:

Поръчки с ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ за 14-ти февруари за градове В СТРАНАТА различни от София се приемат до 16ч. на 13 февруари.

ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ ЗА ГР.СОФИЯ – поръчки се приемат до момента, в който виждате активни бутоните за пазаруване  в нашия уебсайт www.flowers-angely.com.

ЦВЕТЯ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ ОТ МАГАЗИНА можете да заявите на тел.: 0888 032 888; 0883 370032; 0887 076808

За повече информация : 0888 032 888 

Моля запишете Ваш телефон за връзка и телефон на получателя в своята поръчка.


Този документ съдържа Общите условия, според които www.flowers-angely.com предоставя продукти на потребителите си чрез онлайн магазин, цветя и букети на адрес в интернет www.flowers-angely.com наричан по-долу за краткост МАГАЗИН. Всеки който зареди в ползваното от него техническо устройство интернет адреса www.flowers-angely.com ще наричаме за краткост ПОТРЕБИТЕЛ.

При зареждането на която и да е страница от МАГАЗИНА, с вградените хипер-връзки в тях, както и в другите страници на www.flowers-angely.com или чрез ползването или заплащането на продукти или услуги предлагани от него, Потребителя се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Потребителите се идентифицират с цел определяне на изявлението му за приемане на Общите условия и се извършва чрез съхранените в лог-файловете на сървъра www.flowers-angely.com IP адрес на потребител, както и друга информация.

Правила за използване на сайта
www.flowers-angely.com, като собственик на МАГАЗИНА ,ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел. Необходимо е да спазвате и се съобразявате с всички права и съответните означения. Не се разрешава материалите от МАГАЗИНА да се променят по никакъв начин, да се разпространяват публично, да бъдат копирани или да се раздават за каквато и да обществена или търговска цел без съгласието на собственика. Употребата на публикуваните в МАГАЗИНА материали в други сайтове без съгласието на собственика е забранена. Предоставяната услуга от МАГАЗИНА е валидна за Република България.

Права и отговорности на страните
www.flowers-angely.com има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти, услуги и цени.
Част от информацията, публикувана в този Сайт, е възможно да се отнася до продукти, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За допълнителна информация можете да се свържете с нас на посочените координати за контакти.

Ограничение на отговорността
МАГАЗИНЪТ, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност, при никакви обстоятелства, за каквито и да е щети, включително, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на МАГАЗИНА. В случай , че в следствие на използването на МАГАЗИНА или продукти от него от Ваша страна доведе до възникването на вреди, ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи, свързани с отстраняването на нанесените вреди. 

Правила за защита на личните данни
Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

МАГАЗИНА  гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената 
информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до 
знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. 
МАГАЗИНА защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване 
на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в 
случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯ е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и 
клаузите на настоящите Общи условия, МАГАЗИНА  може да използва личните данни на ПОТРЕБИТЕЛЯ 
единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват 
данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, 
Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. 
 
МАГАЗИНА се задължава да не разкрива никакви лични данни за ПОТРЕБИТЕЛЯ на трети лица - 
държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил 
изричното писмено съгласие на ПОТРЕБИТЕЛЯ, информацията е изискана от държавни органи или 
длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и 
събират такава информация. МАГАЗИНА  е длъжен да предостави информацията по силата на 
закона. 

Хипер-връзките от МАГАЗИНА към интернет сайтове, собственост на трети лица, са предоставени единствено и само за Ваше удобство и/или с рекламна цел. Ако използвате тези хипер-връзки, www.flowers-angely.com не поема никаква отговорност за тях или тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, Потребителят прави това изцяло на своя отговорност.

Промяна на цени на стоки
www.flowers-angely.com има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация, МАГАЗИНА има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива.

www.flowers-angely.com може да променя Общите Условия по всяко време без предупреждение към регистрираните потребители и посетители в портала. Потребителят има задължението да посещава периодично страницата с Общите условия, за да се запознае с евентуални промени.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите
Съгласно ЗЗП
www.flowers-angely.com Ви предоставя следната информация:

1. Основните характеристики на продуктите са описани в страницата за представяне на съответния продукт .
2. Цената на стоките е изписана на страницата за представяне на съобтветния продукт.
3. Стойността на транспортните разходи за доставка СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките, когато поръчката е икономична или стандартна.

Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките, когато доставката е експресна, супер експресна или е за град в страната различен от гр.София. Цената на доставката е описана отделно в поръчката и се начислява към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане.
4. При използване на предоставените средства за комуникация с нас няма никаква начислена допълнителна стойност.

Отказ от поръчани продукти
Транспортните разходи при отказ от направена и изпълнена/в процес на изпълнение поръчка са за сметка на Потребителя и се заплащат на куриера при вземането им за транспортиране обратно на МАГАЗИНА. Платената сума се възстановява на Потребителя според начина на плащане с изключение на транспортните разходи.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката, МАГАЗИНА се ангажира той да бъде подменен с нов или да възстанови заплатената от Потребителя стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Потребителя е упражнил правото си на отказ.
При несъответствие на получените продукти с поръчаните, МАГАЗИНА заменя продуктите за своя сметка без допълнителни такси за Потребителя.
При липса на поръчани продукти от Потребителя, МАГАЗИНА може да предложи алтернативни продукти на същата стойност. Ако Потребителя откаже да замени продуктите, МАГАЗИНА възстановява заплатената сума в срок от 30 дни.
 

Условия за доставка

За да направи поръчка, заявителя трябва да попълни необходимите данни на указаните места.
Доставката ще бъде извършена от куриер в посочения от подателя час на доставка. Ако това се окаже невъзможно, представител на МАГАЗИНА ще се свърже с подателя за уточняване на друг ден и час за доставка.

Приемане на поръчки
Всички поръчки, които подавате към www.flowers-angely.com се обработват автоматично от Системата и се считат за приети, с получаване на email съобщение на адреса, който потребителя е посочил в регистрационната си форма.Поръчките се приемат 24 часа в денонощие и 365 дни в годината.

Поръчка може да се приеме и по e-mail: angely.bg@abv.bg след направено плащане, както и на тел: 0888 032 888; 0883 370 032; 0887 076 808; 

 Начини на плащане:

 1/. Плащане чрез Банков превод.

 Банкова сметка:    IBAN: BG91BUIB98881026139500
                                  BIC: BUIBBGSF     Банка: СиБанк
Получател: "Анжели - Флора"ЕООД
Основание за плащане: Доставка на (поръчания букет) за (гр.........)

 Ако доставката трябва да се изпълни в деня на банковото плащане, моля изпратете копие на платежно на e-mail: store@flowers-angely.com. Предварително Благодарим!
2/. Плащане с кредитна или дебитна карта 
3/. Плащане с кредитна или дебитна карта чрез системата на PayPal (този метод е подробно описан и онагледен с информацията по-долу).
4/. Плащане с наложен платеж - при този вариант заплащате при получаване на доставката.
5/. Плащане в магазин "Анжели" на адрес: гр.София, бул."Цар Борис III"11-13

 Доставките се считат за приети и се изпълняват след като бъде извършено плащане!

Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 30 дни. 

Цени за доставка на цветя и подаръци

Стандартна поръчка:

Тази поръчка се заявява поне един ден преди датата за доставка.Стандартната доставка е БЕЗПЛАТНА на територията на цялата страна.

Експресна поръчка:

Тази поръчка на цветя и подаръци можете д направитеова е поръчка направена в деня на доставката.Срока е изпълнение на тази заявка е в рамките на работния ден. Експресна доставка е с цена 5лв.

Супер Експресна поръчка:

Тази поръчка се извършва само на територията на гр.София.Тя се заявява същия ден, като срока за изпълнение на поръчката е до 4 часа от момента в който е финализирана заявката.Супер Експресната доставка е с цена 10лв.
 

! Когато плащането на поръчка на цветя е по банков път /платежно нареждане, вносна бележка/ за дата на поръчка на цветя се смята деня на получаване на плащането по сметката на МАГАЗИНА /или на копие на платежното нареждане/.

В този случай служител на www.flowers-angely.com ще се свърже с Вас веднага след потвърждението за извършено плащане и ще Ви каже кога ще пристигне Вашата поръчка.
Този вид доставка на цветя важи на територията на цялата страна.

Време на доставка на цветя

Доставка на цветя се извършва 365 дни в година от 8.00 ч до 20.00 ч от понеделник до събота и от 9.00 до 19.00ч. в неделя.

Доставка на цветя за гр.София се извършва в три часови зони:

-от 8:00ч до 12:00ч

-от 12:00 до 17:00ч

-от 17:00 до 20:00ч

Доставката на цветя и подаръци за гр.София се извършва с личен куриер, което гарантира грижата за тях и при транспортиране, те да достигнат при Вас свежи и в отлично състояние.
Доставка на поръчаните от Вас цветя и подаръци може да се изпълни на посочена от Вас дата, на следващия ден или в деня на извършената поръчка.

При избиране на час за доставката е необходимо да посочите интервал не по-малък от два часа, в който куриерът могже да предаде цветята.Например: от 12ч до 14ч. 

На празници като 8-ми март, Свети Валентин и Цветница поръчките се доставят в интервалите от 8:00ч до 13:00ч (преди обяд) и от 13:00 до 20:00ч.(след обяд), като имате опция да изберете един от двата интервала.На тези дати всички доставки се таксуват на стойност 5лв и Супер Експресна поръчка не се приема.

Предварително заплащане на поръчка

Поръчката ви следва да бъде заплатена предварително. След наличие на потвърждение за извършено заплащане ние задействаме Вашата поръчка

Не носим отговорност при заявена поръчка с ненаправено плащане по нея или пък закъсняло такова. Доставката на продукти става само след предварително налично заплащане.

Ако няма никой на адреса:

При отсъствие на получателя на посочения адрес в посочения час ние ще се свържем с него или с Вас.Ако не отговори никой на телефоните за връзка, които сте посочили, доставката на цветята и подаръците поръчани от Вас могат да се получат при следните варианти:

1-ви вариант: Да се оставят на съседи или лица, които да предадат пратката, като вземем име и телефон на получилия пратката.В случаите, когато няма такава възможност следва втори, трети или четвърти вариант.

2-ри вариант: Цветята се връщат в магазина и повторна доставка се заплаща на стойност 5лв като е даден интервал от време за повторната доставка минимум 5часа.

3-ти вариант: Ако желаете да се достави до 4 часа се таксува като Супер Еспресна поръчка на стойност 10лв.

4-ти вариант: Възможно е да получите поръчаните цветя и подаръци в магазина с адрес за гр.София – бул.”Цар Борис III”11-13.

Не носим отговорност при подаден грешен адрес за доставка, при липса на получател на адреса или невъзможност да се стигне до адреса, поради заключена врата, липса на точен адрес и др.

Проблеми при доставка на цветя
Ако забавянето на доставка на цветя или по-ранното и изпълнение от посочения от Вас времеви интервал не е поради причини, възникнали от Ваша страна, повторната доставка на цветя е за сметка на магазина.

При нужда от повторно идване на куриер за Ваша доставка на цветя по причини, възникнали от Ваша страна, Вие поемате разходите по повторната доставка на цветя. Причини от Ваша страна за повторна доставка на цветя могат да бъдат Вашето или на упълномощен от Вас човек отсъствие, който да приеме доставката на цветя и да извърши плащането, когато то е заявено в брой.
Моля бъдете внимателни при въвеждането на Вашият имейл адрес, защото потвърждението на поръчката на цветя при заплащане в брой и банков път се осъществява чрез него.
Системата ще Ви информира, че поръчката на цветя е приета.Още при финализирането на Вашата поръчка на цветя ще можете да видите всички цветя, букети и аранжировки, които купувате, размера на сумата, която ще платите, начинът на плащане, адресът на доставка на цветя. Ако забележите някаква неточност в попълнените от Вас данни, моля потърсете ни на тел. 0888 032 888; 0883 370 032; 0887 076 808

ИЗМЕНЕНИЯ 
Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от МАГАЗИНА , което има право и да 
променя характеристиките на предоставяните услуги и настоящите Общи условия и на основание 
промени в законодателството. МАГАЗИНА се задължава да уведоми Потребителя за промените в 
Общите условия, като на видно място в Интернет страницата си публикува съобщение за 
измененията им и даде достатъчен срок да се запознае с тях. В дадения срок, ако Потребителя не 
заяви, че отхвърля промените, то той се счита обвързан от тях. В случай, че Потребителя заяви в 
дадения срок, че не е съгласен с промените, то МАГАЗИНА има право веднага да спре или 
прекрати предоставянето на услугите на Потребителя.

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв.
Общо 0,00 лв.

Количка
Плащане

LiveZilla Live Help