"С дъх на канела”

"С дъх на канела”

74,00 лв.

Добави в количка

Букет от бели, канелени и екрю мини спрей-розички, в комбинация с алстромерия, гипсофила и подходящи зеленини.Тази шеметна комбинация от цветя, обгърнати от мрежа в естествен цвят може да отговори на най-изтънчения вкус.Допълнен с луксозна бонбониера и класно вино, би се превърнал в Вечен Класик . Предлага се в три размера: малък , среден и голям.Ваза по Ваш избор – цена 15лв.

Повече детайли

Букет от бели, канелени и екрю мини спрей-розички, в комбинация с алстромерия, гипсофила и подходящи зеленини.Тази шеметна комбинация от цветя, обгърнати от мрежа в естествен цвят може да отговори на най-изтънчения вкус.Допълнен с луксозна бонбониера и класно вино, би се превърнал в Вечен Класик .
Предлага се в три размера: малък , среден и голям.Ваза по Ваш избор – цена 15лв.Бонбони и бутилка вино може да изберете допълнително от категория „Подаръци”
Можете да поръчате поздравителна картичка от категория Подаръци.
Този букет може да бъде поръчан с доставка за Страната само след предварително запитване. Неговата доставка в някои случаи не възможно да бъде изпълнена в кратки срокове!!! 

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв.
Общо 0,00 лв.

Количка
Плащане

LiveZilla Live Help