Св. Валентин Има 50 продукти.

Цветя за св. Валентин

Празникът на любовта върви чудесно с красиви и ароматни цветя! Бутик „Анжели“ предлага всичко необходимо, за да направите запомнящ се подарък на любимия човек в този специален ден.
При нас ще намерите разнообразие от аранжировки според всеки вкус: от изпитаните и любими на всички рози и лалета до по-екзотични цветни предложения.

Сърца от цветя

Няма по-красив начин да изразите любовта си от букет във форма на сърце. В нежно розово,пламенно червено, или пъстроцветни, майсторски изработените флорални сърца са най-романтичният начин да кажете „Обичам те“! Може да допълните с картичка, вино, бонбониера или плюшено мече от категория „Подаръци“ на нашия сайт.

Още предложения за св. Валентин

Освен класически букети и аранжировки от сърца бутик за цветя „Анжели“ предлага луксозни композиции в кошници и елегантни кутии за цветя. Подходящ подарък за стилните дами са и вечните рози. А за непоправимите романтици предлагаме влюбени кученца, изработени от бели карамфили, и закачливите букети с плюшени мечета.

Защо да поръчате от нас?
Доверете се на дългогодишния ни опит и бъдете сигурни, че няма да ви разочароваме на този важен ден! При нас може да поръчате всичко необходимо за изненада на любимия човек – оригинални аранжировки от цветя, както и вино, бонбони, картичка или подарък на топ цени. Предлагаме доставка в цялата страна.

Важно!!!
Поръчки с ДОСТАВКА за 14-ти февруари 2021 г. за градове В СТРАНАТА, различни от София, се приемат до 20:00 ч. на 13-ти февруари.

Поръчки за ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ се приемат до момента, в който виждате активни бутоните за пазаруване в нашия уебсайт.

ЗА ПОЛУЧАВАНЕ ОТ МАГАЗИНА можете да заявите на тел.: 0888 032 888; 0883 370032; 0887 076808

За повече информация : 0888 032 888

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв.
Общо 0,00 лв.

Количка
Плащане

LiveZilla Live Help